Профорієнтаційна діяльність кафедри в Черкаській області.

21 березня 2017 року

    На цьому тижні закінчилась реєстрація абітурієнтів на зовнішнє незалежне оцінювання, і вже через декілька місяців випускники прийматимуть одне із найважливіших рішень у своєму житті.

 
   З метою надання майбутнім студентам інформації про спеціальності університету, особливості навчання та перспективи працевлаштування колектив кафедри комп’ютерних систем і мереж 21 березня відвідав Корсунь-Шевченківський та Смілянський райони Черкаської області.
 

   У майже 500-річному м. Сміла і навчальні заклади мають свою історію. Один із них – Природничо-математичний ліцей, який наступного року святкуватиме 110 – річчя. Викладачі кафедри відвідали учнів 11-их і 10-их класів обох фахів ліцею. В процесі спілкування з абітурієнтами природничого класу Тетяна Осипова відмітила зацікавленість в навчанні на перспективній на сьогодні спеціальності «Біотехнологія» та «Екологія».

    
    Учні математичного класу уважно слухали про технічні спеціальності університету які викладаються в ННІ електрифікації, енергетики та енергозбереження, констрювання та дизайну, і зокрема, факультету інформаційних технологій, про які розповіла Яна Савицька. Докладно і методично про співпрацю з Microsoft Ukraine та можливості для студентів факультету інформаційних технологій від академії Cisco та Microsoft Imagine Academy розповів Андрій Блозва.
   Окрім питань, пов’язаних із навчанням безпосередньо, школярів цікавили і нагальні потреби: умови проживання в гуртожитках, розмір стипендії і оплата навчання за контрактом. Усі абітурієнти були запрошені на дні відкритих дверей університету та факультету інформаційних технологій.
   Приклади із життя студентства НУБіП України переконали старшокласників, що наш університет забезпечує не лише фаховий але й соціокультурний ріст.
 
   Щиро дякуємо директорам вищеназваних шкіл за надану можливість проведення зустрічей та надіємося на подальшу плідну співпрацю і підписання двосторонніх умов.
 
Тетяна Осипова, доцент кафедри
Яна Савицька, асистент кафедри

  

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook