ЗУСТРІЧ ІЗ МАЙБУТНІМИ СТУДЕНТАМИ

24 березня 2017 року

      Останніми днями науково-педагогічні працівники кафедри педагогіки Національного університету біоресурсів і природокористування України з метою популяризації спеціальності 015 «Професійна освіта (технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства)» відвідали значну кількість середніх загальноосвітніх навчальних закладів. Серед них і гімназія № 179 м. Києва, в якій побували Оксана Васюк і Світлана Виговська.
Зустріч майбутніх абітурієнтів із гостями була змістовною і плідною. Випускників детально ознайомлено із спеціальністю «Професійна освіта (технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства)»; Правилами прийому на 2017 рік; переліком дисциплін, які будуть вивчати студенти; які посади після закінчення ВНЗ можуть обіймати тощо.
      У бесіді значна увага надавалась перевагами навчання у НУБіП України; перспективам, які відкриваються перед студентом цього навчального закладу. Зокрема про можливість у майбутньому або пройти стажування у одному із вишів Польщі, або ж отримати подвійний диплом вищого навчального закладу цієї країни.
     Особливу увагу гості приділяли висвітленню активного та насиченого студентського життя: наукових конференцій та тематичних семінарів, яскравих концертів, дискотек та виступів, різноманітних конкурсів і спортивних змагань, цікавих екскурсій та пізнавальних бесід тощо.
Під кінець зустрічі учнів було запрошено на День відкритих дверей університету, який відбудеться 31березня 2017 року.
     Ми дякуємо педагогічному колективу гімназії №179, зокрема заступнику директора з навчально-виховної роботи Аллі Вікторівні Кравчук, за теплу і гостинну зустріч.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook