Наш «Екватор»

23 березня 2017 року

Ось, несподівано швидко, минула рівно половина нашого навчання в Національному університеті біоресурсів та природокористування України. Час не просто пролетів крізь всі події, які відбулися за цей проміжок, а й залишив у пам’яті дуже приємні спогади, а також і відмінні знання, які викладачі намагалися передати нам на парах. Варто відмітити, що знання давали не лише «по підручнику» чи змушуючи нас писати конспекти та слухати лекції, дуже багато корисної інформації було почуто і взято до уваги з власного досвіду самих викладачів, до речі, деякі з них також закінчили НУБіП.

За  половину цього тернистого шляху, який ми вже пройшли, жодного разу  й думки не було, чи правильно нами обрано факультет та майбутню професію, якій, можливо, ми присвятимо своє життя. На факультеті землевпорядкування, вже в перші дні викладачі дали зрозуміти, що буде нелегко, втім, а як інакше? Було би неправильно не сказати, що тут не просто вчать, тут дають зрозуміти всю важливість професії землевпорядника, те, яке важливе місце вона займає в суспільстві, з якими спеціальностями вона перетинається та які в майбутньому, після закінчення університету, вона відкриває можливості. Варто відмітити, що у викладачів цього факультету відношення до всіх студентів однакове і звичайно ж позитивне. За час нашого навчання тут, жодного випадку не було чути,  щоб викладач відмовився щось пояснювати - подача матеріалу завжди захоплююча та цікава.
На нашому факультеті основну увагу приділяють не тільки навчанню, за що окремо хочемо виразити повагу та подяку, а й соціальному життю студентів. Культурно-масові заходи нашої групи, під керівництвом куратора Євгена Володимировича Бутенка, завжди цікаві, участь студентів в них дає змогу відкрити в собі нові таланти та відчути себе частиною чогось більшого. 
Декілька слів про практику на базі Боярської ЛДС, у с.Дзвінковому, яку проходять студенти нашого факультету на молодших курсах. Час, який був проведений там, назавжди залишиться у пам’яті багатьох студентів. Дні проходили швидко, але які це були дні, словами передати неможливо, було дуже весело та позитивно!
Сподіваємось, що залишок нашого шляху до кінця навчання пройде в такому самому позитиві, в якому і почався.

студент 2 курсу 4 групи факультету землевпорядкування

Дем’яненко В’ячеслав

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook