Співробітники кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту провели ряд заходів в рамках профорієнтаційної роботи в місті Переяслав-Хмельницькому

13 березня 2017, 10:00
Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту

В рамках проведення профорієнтаційної роботи, ознайомлення майбутніх абітурієнтів з освітніми програмами факультету аграрного менеджменту, працівниками кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Лідією Василівною Шинкарук та Віталієм Олеговичем Луцковим проведено ряд зустрічей з учнями випускних класів шкіл (Переяслав-Хмельницька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1; Переяслав-Хмельницька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 7) і гімназії (Переяслав-Хмельницька гімназія) м. Переяслав-Хмельницький Київської обл.

Професорсько-викладацький склад кафедри вважає своїм першочерговим завданням профорієнтаційну роботу – формування у випускників шкіл активної позиції щодо свідомого професійного самовизначення.

Випускникам навчальних закладів було надано вичерпну інформацію про Національний університет біоресурсів та природокористування України, його переваги перед іншими ВНЗ та перспективи подальшого працевлаштування. Основний акцент було зроблено на можливостях та перевагах що пропонуються факультетом аграрного менеджменту.

Метою профорієнтаційних заходів було активізувати учнів, сформувати у них прагнення до самостійного вибору спеціальності з урахуванням отриманих знань про університет та перспективи його розвитку.

Знайомство майбутніх вступників з НУБіП України розпочалося із презентації досягнень факультету і науково-дослідних лабораторій, матеріально-технічної бази, викладацького складу. Присутні мали змогу отримати вичерпну інформацію щодо питань вступу та реєстрації абітурієнтів для проходження ЗНО, вартості навчання тощо.

Завідувач кафедри Лідія Василівна Шинкарук розповіла зацікавленим абітурієнтам про систему навчання на факультеті, варіанти обрання майбутнього профілю підготовки, переваги вибору НУБіП України для вступу після закінчення школи, програми подвійних дипломів і міжнародної академічної мобільності та освітні програми.

Учні із захопленням вивчали презентаційні матеріали факультету, виявили зацікавлення до англомовних проектів та можливості стажування за кордоном, до форм навчання, підготовчих курсів і кафедри військової підготовки.

Проведення подібних зустрічей покликано розпалити інтерес школярів до навчання у рейтинговому ВНЗ, яким є НУБіП України, саме тому заходи профорієнтаційної роботи працівниками кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту будуть і надалі проводитися з метою якісного поповнення рядів студентського колективу нашого університету.

Віталій Луцков

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook