Представники економічного факультету запросили випускників коледжів продовжувати навчатись в НУБіП

7 березня 2017 року

Завершивши двотижневе профорієнтаційне турне серед учнів 11 класів середніх загальноосвітніх шкіл, актив економічного факультету у складі завідуючої кафедри фінансів Давиденко Надії Миколаївни, заступника декана економічного факультету Нагорного Віталія Володимировича на чолі з деканом Дібровою Анатолієм Дмитровичем та за підтримки директорів відокремлених підрозділів НУБіП України Михайлова Сергія Івановича та Альохіна Володимира Ілліча відвідали відокремлені підрозділи Національного університету біоресурсів і природокористування України «Ірпінський економічний коледж» та «Немішаївський агротехнічний коледж»
На зустрічі з випускниками Ірпінського економічного коледжу були присутні 104 студента за спеціальностями «Бухгалтерський облік», «Фінанси і кредит» та «Оціночна діяльність» ОКР «Молодший спеціаліст».


Майбутні випускники отримали детальну інформацію з презентації декана Діброви А.Д. про переваги навчання в університеті, сучасною матеріально-технічною базою факультету, а також висвітлив питання участі та ролі молоді у наукових, спортивних та культурно-масових заходах факультету та університету.

  

Також Анатолій Дмитрович окремо більш детально обґрунтував переваги дипломів ОС «Бакалавр» та «Магістр» економічних спеціальностей в НУБІП України порівняно з дипломами інших вишів, розповів про унікальні можливості паралельного навчання в Європейських вищих навчальних закладах, з якими університет тісно співпрацює, та широкі перспективи працевлаштування, які відкриваються перед випускниками після отримання нашого диплому.

Крім того, завідувач кафедри Фінансів Давиденко Надія Миколаївна розповіла про особливості навчання на спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» та відповіла на уточнюючі питання.

 

 

Під час профорієнтаційного візиту директор ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж» Володимир Ілліч Альохін провів оглядову екскурсію по території коледжу. Представників економічного факультету приємно вразили масштаби ремонтних робіт в інституті щодо поліпшення матеріально-технічної бази.

Після спілкування з студентами та керівництвом коледжу декан Діброва А.Д. запросив майбутніх абітурієнтів в гості для особистого ознайомлення з економічним факультетом та університетом в цілому.

Щира подяка за допомогу в організації профорієнтаційної роботи Сергію Івановичу Михайлову та Володимиру Іллічу Альохіну.

 

Віталій Нагорний,
заступник декана економічного факультету
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook