Профорієнтаційна робота філологічних кафедр

23 лютого 2017, 11:01

 Формування контингенту потенційних студентів є невід’ємною складовою функціонування вищого навчального закладу загалом та НУБіП України зокрема. Вчасно та успішно проведена профорієнтаційна робота – це виклик сьогодення і запорука нашого завтра. В умовах демографічної кризи, коли перед молоддю відкривається безліч можливостей для здобуття подальшої освіти, лише дії на випередження здатні забезпечити високі показники під час вступної кампанії.

Розуміючи нагальні потреби нашого університету, працівники філологічних кафедр гуманітарно-педагогічного факультету проводять активну роботу зі школярами старших класів не тільки м. Києва та Київської області, а й далеко за її межами. Так, для популяризації НУБіП України та активізації вступної кампанії 2017 року старший викладач кафедри англійської філології Людмила Шанаєва-Цимбал разом зі студентами гуманітарно-педагогічного факультету провела профорієнтаційну роботу у «Київському професійному коледжі з посиленою військовою та фізичною підготовкою», а асистент кафедри романо-германських мов і перекладу Оксана Захуцька поспілкувалася з учнями 10-12 класів Кам’янець-Подільської спеціальної школи-інтернат І-ІІІ ступенів Хмельницької обласної ради. Молодь, яка тут навчається, незважаючи на проблеми зі зниженим зором, соціально активна, енергійна та прагне самостійно творити успішне майбутнє власними знаннями і зусиллями.

Під час зустрічей завтрашні абітурієнти мали нагоду отримати детальну інформація щодо умов вступу до нашої Alma mater, познайомитися з такими напрямами підготовки, як «Філологія» та «Соціальна педагогіка», а також «Міжнародні відносини» та «Журналістика», які мають стартувати у новому навчальному році.

Не оминули увагою і можливості навчання за обміном в іноземних університетах та здобуття подвійних дипломів, студентське самоврядування і подальше працевлаштування. Жвавий інтерес у школярів викликав новий відеоролик про НУБіП України, а особливо відеоматеріал про гуманітарно-педагогічний факультет, який власними руками створили наші студенти з думкою про прийдешні покоління. Завдяки спілкуванню учні переконалися в тому, що НУБіП України йде в ногу з найновішими тенденціями в розвитку сучасної української вищої освіти та у досягненні нею рівня європейських стандартів.

Наталія Арістова,

доц., завідувач кафедри англійської філології

Оксана Захуцька,
PhD, асист. кафедри романо-германських
мов і перекладу

 

 

 

 
 

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook