Воркшопи: на факультеті аграрного менеджменту навчали писати мотиваційні листи

21 лютого 2017 року

     Ситуація, коли знаходиш програму освітнього обміну, роботу своєї мрії, чи навіть просто цікаву конференцію, але тебе розділяє з нею прірва в 300 знаків знайома, мабуть, всім. Вирішити її спробували на факультеті аграрного менеджменту, студентська організація якого організувала воркшоп «Написання мотиваційних листів». Його учасниками стали студенти різних факультетів університету, а спікером – студент КНУ імені Тараса Шевченка, учасник чотирьох міжнародних проектів обміну, рекрутер топ-менеджерів у різних сферах діяльності Віктор Домбовецький.

     

     Воркшоп проходив у формі діалогу із безліччю практичних завдань. Одразу після знайомства на слухачів чекала розминка, під час якої вони змогли більше дізнатись один про одного та налагодити командну роботу. Зауважу, що ці вправи відразу прихилили слухачів до спікера, який вже з цього моменту тримав аудиторію зацікавленою та заінтригованою.

     Віктор Домбовецький ділився власним досвідом з написання мотиваційних листів, дав багато корисних порад, а потім запропонував нам написати власні вступи до листів, прослухавши які вказав на переваги та недоліки кожної роботи. Після низки запитань та відповідей студенти почали практикувати написання основної частини-історії. Тут дискусія щодо того, як правильно подавати факти з життя потенційних учасників програм так, аби обов’язково зацікавити організаторів була особливо активною.

     Кожен з учасників тренінгу здобув колосальний досвід та отримав багато практичних порад, тому хочу висловити велику вдячність спікеру Віктору Домбовецькому та ініціатору зустрічі Максиму Маковському.

Ірина Янкова,
голова СО ФАМ

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook