Профорієнтаційна робота економічного факультету

17 лютого 2017 року

 16 лютого 2017 року деканом економічного факультету Дібровою Анатолієм, доцентом кафедри банківської справи Муравським Олексієм та доцентом кафедри підприємництва та організації агробізнесу Андросовичем Іваном проведено профорієнтаційну роботу серед учнів 11 класу Миронівської ЗОШ I-III ст. №1 та №3, а також в Комунальному закладі Миронівський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ліцей» Миронівської районної ради Київської області.

 

Велику зацікавленість учнів викликав інформаційний ролик про наш університет, факультети та спеціальності підготовки фахівців. Очільник факультету Діброва Анатолій розповів про переваги навчання на економічному факультеті, сучасну матеріально-технічну базу факультету, участь молоді у фестивалі студентської науки, наукових гуртках, у спортивних та культурно-масових заходах факультету та університету. Висвітлені також були питання умов студентського побуту та дозвілля, можливості виїзду за кордон в рамках програм співробітництва з іноземними навчальними закладами та підприємствами, можливості реалізації здібностей кожного студента завдяки роботі різноманітних секцій і гуртків.

 


Випускники шкіл отримали буклети, флаєри з інформацією про спеціальності, вступні іспити, форми та умови навчання. У свою чергу учні, хто виявив бажання вступати на економічний факультет, заповнили анкети та були запрошені на День відкритих дверей. Нехай вибір навчального закладу не буде помилковим і принесе не тільки успіх, а й щастя, задоволення від студентського життя, міцні фундаментальні знання, практичні навики і духовний розвиток.

 

 

 

Відбулася також зустріч з головою Миронівської районної державної адміністрації Черногодом Ігорем та його першим заступником Ждановим Костянтином під час якої обговорено питання подальшої співпраці щодо підготовки фахівців, укладання угоди про співробітництво з загальноосвітніми навчальними закладами району з метою залучення більшої кількості абітурієнтів для вступу до нашого університету.

 

 

Заступник декана економічного факультету
к.е.н. Нагорний В.В.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook