Профорієнтаційна робота кафедри педагогіки триває

9 лютого 2017 року

Систематична профорієнтаційна робота – одне з найнагальніших завдань для усього колективу нашого вишу. Відповідна робота була проведена доцентом кафедри педагогіки гуманітарно-педагогічного факультету С.В. Виговською у спеціалізованій школі № 269 м. Києва серед учнів-одинадцятикласників.

Під час бесіди їх було ознайомлено з історією Національного університету біоресурсів і природокористування  України і гуманітарно-педагогічного факультету зокрема. Учні отримали вичерпну інформацію про переваги навчання в університеті та спеціальності, за якими здійснює підготовку гуманітарно-педагогічний факультет, а саме: «Соціальна робота», «Філологія», «Міжнародні відносини, суспільні комунікації, регіональні студії». Особливу увагу було зосереджено на можливостях стажування студентів за кордоном, отриманні подвійних дипломів, а також перспективах продовження навчання в магістратурі й аспірантурі вишу.

Одинадцятикласників було також проінформовано про можливість підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання на підготовчих курсах, які функціонують в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook