Звіт директора ННІ післядипломної освіти Марії Кулаєць

1 лютого 2017 року
НУБіП України

 

 31 січня 2017 року відбулися звітні збори і у навчально-науковому інституті післядипломної освіти. У роботі зборів взяв участь та виступив проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко. З доповіддю про результати діяльності в 2016 році та плани на рік 2017 виступила директор Марія Кулаєць


 

     Вона відзначила, що на виконання «Голосіївської ініціативи-2020» колективом інституту проведено відповідну роботу, яка дала змогу виконати державне замовлення з підвищення кваліфікації у повному обсязі, проакредитувати п’ять спеціальностей перепідготовки фахівців, магістерську програму «Дорадництво», здійснити цілий ряд комерційних проектів, збільшити надходження до спеціального фонду університету на 23% порівняно із минулим роком, забезпечивши надходження 1,7 грн. на кожну бюджетну гривню. Разом з тим колективу інституту не вдалося забезпечити набір студентів і слухачів на окремі спеціальності в обсягах, які передбачені у ліцензії, вимагає пожвавлення науково-методична діяльність кафедр.

     Виступаючі заступник директора Пабат В.О., Микицей Т.Д., завідувачі кафедр – Витвицька О.Д., Кальна-Дубінюк Т.П., Жовнірчик Я.Ф. наголосили на шляхах покращення профорієнтаційної роботи, підвищення вимогливості кожного члена колективу за результати діяльності інституту в цілому. Звіт директора інститут схвалено одноголосно. На зборах також було висунуто делегатів на конференцію трудового колективу університету. 

 

Богдана Вишнівська,

доцент кафедри менеджменту інноваційної діяльності

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook