Звіт директора ННІ післядипломної освіти Марії Кулаєць

February 1, 2017
НУБіП України

 

 31 січня 2017 року відбулися звітні збори і у навчально-науковому інституті післядипломної освіти. У роботі зборів взяв участь та виступив проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко. З доповіддю про результати діяльності в 2016 році та плани на рік 2017 виступила директор Марія Кулаєць


 

     Вона відзначила, що на виконання «Голосіївської ініціативи-2020» колективом інституту проведено відповідну роботу, яка дала змогу виконати державне замовлення з підвищення кваліфікації у повному обсязі, проакредитувати п’ять спеціальностей перепідготовки фахівців, магістерську програму «Дорадництво», здійснити цілий ряд комерційних проектів, збільшити надходження до спеціального фонду університету на 23% порівняно із минулим роком, забезпечивши надходження 1,7 грн. на кожну бюджетну гривню. Разом з тим колективу інституту не вдалося забезпечити набір студентів і слухачів на окремі спеціальності в обсягах, які передбачені у ліцензії, вимагає пожвавлення науково-методична діяльність кафедр.

     Виступаючі заступник директора Пабат В.О., Микицей Т.Д., завідувачі кафедр – Витвицька О.Д., Кальна-Дубінюк Т.П., Жовнірчик Я.Ф. наголосили на шляхах покращення профорієнтаційної роботи, підвищення вимогливості кожного члена колективу за результати діяльності інституту в цілому. Звіт директора інститут схвалено одноголосно. На зборах також було висунуто делегатів на конференцію трудового колективу університету. 

 

Богдана Вишнівська,

доцент кафедри менеджменту інноваційної діяльності

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook