Профорієнтаційна робота триває

31 січня 2017 року

Сьогодні, в умовах трансформації земельних відносин, одним із пріоритетних напрямків є підготовка висококваліфікованих фахівців для землевпорядної галузі, а це можливе тільки шляхом залучення найкращих абітурієнтів України. В зв’язку з цим, доцент кафедри земельного кадастру Тихенко О.В. та доцент кафедри управління земельними ресурсами Тихенко Р.В. зустрілися з учнями випускних класів Новосілківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня Києво-Святошинської районної державної адміністрації Київської області. Майбутнім абітурієнтам розповіли про напрямки підготовки, особливості вступу та переваги навчання у НУБіП України, який сьогодні динамічно розвивається і входить в топ-10 вишів України.

Учням одинадцятого класу був представлений презентаційний матеріал у вигляді слайдів та відеоролику про факультет землевпорядкування та роздано інформаційні буклети про умови навчання та вступу до НУБіП України.

Тихенко Р.В. наголосив на тому, що НУБіП України проводить підготовчі курси, особливістю яких є те, що по закінченню випускники курсів можуть отримати до 10 додаткових балів під час вступу на спеціальність «Геодезія та землеустрій». Серед переваг навчання в НУБіП було зосереджено увагу на практичній підготовці студентів. Особливо зацікавили майбутніх абітурієнтів перспективи запропонованого фаху.

Тихенко О.В. наголосила на тому, що для поліпшення якості підготовки фахівців, їх працевлаштування і конкурентоспроможності на ринку праці на факультеті землевпорядкування тісно організована співпраця із радою роботодавців, члени якої сприяють працевлаштуванню випускників як в державних, так і в приватних структурах.

Викладачі вдячні адміністрації школи, зокрема, директору Новосілківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня Ліщук Ірині Олегівні, яка сприяла організації зустрічі викладачів факультету землевпорядкування з учнями, майбутніми абітурієнтами.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook