У новий рік: святкове вітання на гуманітарно-педагогічному факультеті

29 грудня 2016 року

     Добігає кінця 2016 рік, завершується перший семестр 2016/2017 навчального року. Час підсумовувати досягнене. 
     27 грудня на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України відбулося розширене засідання Вченої ради. На захід були запрошені викладачі, студенти та співробітники факультету.

     Приємно було привітати колег, що в цьому році захистили кандидатські дисертації (Лашкул В., Бабалаєва О.). Додали святкового настрою й грамоти, дипломи та подяки за професійні здобутки, що їх отримали викладачі та співробітники факультету. Керівництво факультету також відзначило грамотою зусилля комендата 15 корпусу Кривець Марини, яка створює комфортні умови для роботи та навчання.

     

     Підсумкова частина засідання стала по-новорічному святковою. Декан факультету Василь Дмитрович Шинкарук подякував колективу за навчальну та наукову роботу, окреслив перспективи на майбутнє. Ініційовані факультетом міжнародні конференції стимулюють викладачів, аспірантів та студентів до наукових пошуків, сприяють налагодженню контактів між науковцями України та закордону. 

     Різдвяно-новорічний подарунок для колективу факультету підготували студенти. Вони вітали мюзіклом за мотивами твору М. Гоголя „Ніч перед Різдвом”. Етнографічні мотиви у поєднанні із сучасними ритмами та рухами перетворили знайомий сюжет на нову історію. Дует Валентина та Крістіана потішив гумором усіх слухачів.

     

     Святкове привітання допомагали представити завідуюча кафедри Ірина Зіновіївна Майданюк, старший викладач Любов Ігорівна Шкварун, доцент Ірина Віталіївна Войтюк, старший викладач Ольга Іванівна Сауріна. Якість звуку забезпечував Олександр Семенович Третяк.

Дякуємо колективу за святковий настрій, з яким радісно переходити у Новий рік!

Ірина Сидоренко
 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook