З Днем Гідності та Свободи!

21 листопада 2016 року

Уже третій рік поспіль 21 листопада українці відзначають День Гідності та Свободи. Україна – це територія гідності й свободи. Такими нас зробили дві революції – наш Майдан 2004 року, який був Святом Свободи, і Революція 2013 року – Революція Гідності.

Події, що відбувались з нашим суспільством на зламі 2013/14 років та відбуваються сьогодні, мають доленосне значення для України та українців. Це надзвичайно важкий період та іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи.

З давних-давен саме почуття національної гідності та самоповаги не дозволяли українцям коритися ворогам, змушували уникати полону, віддаючи перевагу смерті. За честь і гідність України боролися її сини під час татаро-монгольської навали, їх відстоювали запорозькі козаки у визвольній війні 1648-1654 років, молоді українці, загиблі під Крутами 1918 року, тисячі українців – воїнів Великої Вітчизняної війни…

Гідність – це одна з найнеобхідніших якостей людини і навіть цілих суспільств, народів. Людина, сповнена почуття власної гідності, завжди посяде достойне місце в суспільстві, а народ, який плекає в собі національну гідність, буде знаний і шанований у світі.

Ми, українці, маємо бути свідомі того, що лише в єдності дій можемо досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки. Сьогодні всі, кому небайдужа доля рідної України, повинні об’єднати свої зусилля на благо країни та побудови незалежної та заможної держави.

Вітаємо вас з Днем Гідності і Свободи, бажаємо здоров’я та наснаги, добробуту та мирного неба!

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook