Ігор Ібатуллін: При переїзді у третій корпус головне завдання – поліпшити якість освітнього процесу

27 грудня 2016 року

     Нарешті: питання про те, коли ж закінчаться будівельно-відновлювальні роботи у третьому корпусі, вже час змінити на інше – кого і куди там розміщатимуть? Про це ми поцікавилися у першого проректора Ігоря Ібатулліна.

– Ігорю Іллічу, є якась принципова відмінність між розміщенням у корпусі до пожежі і після його відновлення?

     – Є. Принципова позиція ректора – повернути його для потреб навчального процесу. Віднині тут розташовується 21 аудиторія – як навчальні, так і лекційні. А це великі площі. Та, якщо наріжним каменем ми обрали якість навчального процесу, то мусимо це зробити. У корпусі розмістяться деканат гуманітарно-педагогічного факультету та три його кафедри. Що ж до тих приміщень, які вивільняються в інших корпусах, то частина з них також буде облаштована під аудиторії та лабораторії.

– Адміністрація повертається?

     – Так. За планом тут розмістяться офіс ректора, вчена рада, всі служби – бухгалтерія, відділи – планово-фінансовий, юридичний, державних закупівель, наукової атестації, патентно-ліцензійної, винахідницької та раціоналізаторської роботи, аспірантури і докторантури, інженерно-технічного забезпечення, працевлаштування випускників та видачі документів про вищу освіту та інші, науково-дослідна частина, профспілки, ННЦ навчально-виховної роботи та соціального розвитку. Врешті, всі, кого це стосується, вже знають конкретне місце свого нового розташування. Тож третій корпус вже практично готовий до заселення.

– Чув, що тут розташується оздоровчий центр?

     – Дбаючи про здоров’я співробітників і студентів, ректорат вирішив створити такий центр. І розміститься він поруч із інформаційною службою – у 15-й кімнаті цокольного поверху.

– Раніше свій офіс у третьому корпусі мала і Студентська організація…

     – Про неї теж не забули: розмістили у кімнаті 122, поруч з студентською профспілкою. Для студентів досить зручно – всі питання, що виникають, вони можуть вирішити практично в одному місці.

– Що з музеєм?

     – Він розташується, як і раніше, на другому поверсі, але у правому його крилі. Плануємо оновити його експозицію, адже незабаром університет відзначатиме своє 120-річчя.

Розмовляв Валентин Обрамбальський
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook