На економічному факультеті відбувся випуск – 216 магістрів отримали свої дипломи

23 грудня 2016, 15:00

23 грудня 2016 року на економічному факультеті відбулося урочисте свято вручення дипломів магістра студентам спеціальностей «Економіка підприємства», «Облік і аудит» «Оподаткування» «Фінанси і кредит» «Прикладна економіка» та «Біржова діяльність» освітньо-професійної програми підготовки!

  

 

   З вітальним словом до випускників звернувся Анатолій Діброва – декан факультету, доктор економічних наук, професор. Для випускників прозвучали щирі вітання та згадувалися найбільш яскраві моменти навчання в університеті, а також було вручено Грамоти за підписом ректора уніерситету Ніколаєнка С.М. найактивнішим випускникам, переможцм всеукраїнських конкурсів та олімпіад, відмінникам навчання та за активну учась у громадському житті факультету.

На святі були присутні гості, які теж висловили вітальні слова до випускників:
Віце-Президент Національної академії наук України, доктор економічних наук, професор, дипломат, академік Національної академії наук України Пирожков Сергій Іванович
Директор «Інститут розвитку аграрних ринків», кандидат технічних наук Анрієвський Віктор Євгенович

 

Голова комітету професійної освіти Федерації аудиторів, бухгалтерів і фінансистів АПК України, доктор економічних наук Метелиця Володимир Михайлович
Голова правління ПАТ «Українська біржа», випускник економічного факультету Олег Ткаченко,

  

Голова Ради роботодавців економічного факультету Клочко Віталій Миколайович

Які побажали випускникам досягнення нових вершин, звершень та знаходження свого місця в житті кожному із випускників.

З вітальним словом до випускників також звернулися завідувач кафедри економіки підприємства ім. проф. І.Н. Романенка Світлана Рогач, завідувач кафедри статистики та економічного аналізу Василь Савчук та завідувач кафедри оподаткування і страхування Любов Худолій.

  

З дуже щирими, душевними словами та найкращими побажаннями до випускників звернувся старший викладач кафедри бухгалтерського обліку і аудиту Олег  Криворот.

    Привітати випускників зібралися всі викладачі факультету, друзі та батьки випускників. Для випускників прозвучали вокальні та танцювальні номери від студентського активу факультету.

  

 

    Зі словами вдячності всьому колективу економічного факультету звернулися випускники. За дорученням всього студентського колективу висловила подяку Оксана Малівська, яка подякували всім викладачам факультету за ті знання, які вони щоденно передавали студентам, декану, його заступникам та всім працівникам деканату за щоденну турботу. Також вітальні слова були проголошені в від батьківського колективу.

 

216 випускників – магістрів економічного факультету отримали дипломи, 49 з них отримали дипломи з відзнакою, в тому числі:

  1. Економіка підприємства - 34 випускники з них 7 з відзнакою;
  2. Фінанси і кредит - 55 випускників з них 15 з відзнакою;
  3. Оподаткування - 17 випускників з них 2 з відзнакою;
  4. Облік і аудит - 84 ипускники з них 19 з відзнакою;
  5. Прикладна економіка - 6 випускників з них 2 з відзнакою;
  6. Біржова торгівля - 20 випускників з них 4 з відзнакою.

Дипломи випускникам економічного факультету вручили Анатолій Діброва – декан факультету, та завідуючі кафедр Світлана Рогач, Надія Давиденко та Василь Савчук, а також допомагали їм в цьому заступники декана Олександр Лабенко та Анатолій Шиш.

 

  

  

  

  

  

  

  

  

   

 Ще раз вітаємо випускників з успішним завершенням навчання, вдалого Вам успішного життєвого шляху!

 

А. Діброва, декан економічного факультету

 

Детальніша інформація на головній сторінці університету ДИВИСЬ ТУТ...

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook