ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ

20 грудня 2016 року

           20 грудня 2016 року на гуманітарно-педагогічному факультеті відбулося вручення дипломів магістрам та спеціалістам денної та заочної форм навчання.

Ведучі заходу привітали випускників зі святом, якого немає в жодному офіційному календарі. Сьогодні для випускників день прощання з університетом. Випускникам побажали міцного здоров’я, повсякденних успіхів, повсякчасних радощів, невичерпної енергії, реалізації всіх задумів і планів, сонця, світла в душі і в оселі.

Привітав випускників декан гуманітарно-педагогічного факультету Василь Дмитрович Шинкарук, побажав їм здійснення задумів, наголосив, що факультет закінчили багато видатних людей.

Начальник навчального відділу Оксана Володимирівна Зазимко побажала випускникам гарно працевлаштуватися, адже факультет і кафедри дали для студентів все найкраще і запросила магістрів на навчання до інституту післядипломної освіти НУБіП України. 

   

                 

Після зачитання наказу декан факультету В. Шинкарук разом із заступниками вручили довгоочікувані дипломи магістрам і спеціалістам.

Від імені усіх наставників студентських груп випускників привітала доцент Людмила Миколаївна Омельченко та побажала щастя, наснаги, всього найкращого.

Старости груп також висловили свою щиру подяку факультету і викладачам.

Випускників вітали чудовими піснями, сучасними танцями. На закінчення магістри зачитали урочисту клятву випускника.

     Завідувач кафедри педагогіки Руслан Васильович Сопівник подякував усім випускникам кафедри ОС «Магістр» «Педагогіка вищої школи» та ОКР «Спеціаліст» «Професійна освіта», які залучалися до кафедральних справ. Щиру подяку за активну участь у громадському житті кафедри та факультету було висловлено випускниці ОС «Магістр» «Педагогіка вищої школи» заочної форми навчання Олені Ганоцькій.

 

Валентина Теслюк,

доцент кафедри педагогіки

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook