Факультет тваринництва та водних біоресурсів запросив на навчання випускників Іллінецького державного аграрного коледжу

29 листопада 2016 року

     Завідувачем кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П. Д. Пшеничного Михайлом Сичовим та доцентом Дмитром Уманцем проведено профорієнтаційну роботу в Іллінецькому державному аграрному коледжі Вінницької області.

     Під час зустрічі майбутніх абітурієнтів ознайомлено з перевагами продовження навчання на факультеті тваринництва та водних біоресурсів за напрямом підготовки «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» в НУБіП України у порівнянні з іншими аграрними вишами України та правилами прийому до університету.

     Студентам роздано інформаційні буклети про факультет, де здійснюється підготовка технологів із виробництва і переробки продукції тваринництва. Також проінформовано про проходження практики у провідних підприємствах України.
     Майбутніх студентів зацікавила інформація про навчальну, культурно-масову роботу, спортивне життя студентської молоді та стажування за кордоном.
     Особливо майбутніх абітурієнтів турбувало питання наявності державних місць для навчання, а також можливі варіанти працевлаштування після закінчення навчання в університеті.

     Завершилась зустріч запрошенням на День відкритих дверей.

Вадим Кондратюк,
декан факультету
тваринництва та водних біоресурсів

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook