Проведено виїзне практичне заняття на підприємстві "Автомобільний Дім Україна-Мерседес Бенц". Викладач: к.т.н., доцент Герасимчук Ю.А.

25 жовтня 2016 року
Для забезпечення ефективної практичної складової у підготовці фахівців та у відповідності до робочого навчального плану 25 жовтня 2016 року доцентом кафедри надійності техніки Юрієм Герасимчуком проведено виїзне заняття з магістрами 2 року денної форми навчання, групи МСГ-1503 ТОСП механіко-технологічного факультету з відвідуванням підприємства "Автомобільний Дім Україна-Мерседес Бенц", м. Київ. Від підприємства велику допомогу у проведенні заняття забезпечив заступник директора з виробництва Володимир Вільдермут.

Представники компанії провели презентаційну конференцію і відповіли на багато запитань студентів. Провели заняття також в учбовому класі, де навчаються майбутні фахівці концерну Мерседес-Бенц, ознайомили студентів з учбовою програмою, сучасним обладнанням та методиками навчання.

 

Майбутнім перспективним інженерам-механікам - кращим випускникам механіко-технологічного факультету, було запропоновано пройти співбесіду з подальшим працевлаштуванням на даному підприємстві.

                                                                                                        

Ігор Сівак,

заступник декана

 

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook