ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА КАФЕДРИ ПЕДАГОГІКИ З УЧНЯМИ СТАРШОЇ ШКОЛИ ТРИВАЄ. СЕРЕДНЯ ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА № 36 ІМ. С.П. КОРОЛЬОВА М. КИЄВА

18 листопада 2016 року

      18 листопада 2016 р. у середній загальноосвітній школі № 36 імені С.П. Корольова м. Києва. (вул. Михайла Стельмаха, 9) відбулась зустріч з учнями 10 та 11 класів. НУБіП України, Гуманітарно-педагогічний факультет представляли викладачі кафедри педагогіки - Васюк Оксана Вікторівна та Маценко Леся Миколаївна.

      Ми поспілкувалися з учнями, розповіли про переваги навчання в НУБіП України, запросили навчатися за спеціальністю «Професійна освіта».
До уваги потенційних абітурієнтів було представлено презентацію «Професійна освіта», рекламні ролики «Кафедра педагогіки запрошує» та «Гуманітарно-педагогічний факультет», роздано буклет кафедри педагогіки. Майбутніх абітурієнтів зацікавили наочні профорієнтаційні матеріали, вони ставили питання щодо навчання на військовій кафедрі, можливості отримати подвійний диплом та проходити практики за кордоном, навчання в магістратурі та місця для працевлаштування. Цікавилися також спортивними секціями та художніми колективами університету.

      Надана інформація викликала у старшокласників багато запитань, стало зрозуміло, що перспектива навчатися у одному з найкращих університетів України зацікавила багатьох учнів. Тож наша зустріч тривала понад запланований час. Ми запросили майбутніх абітурієнтів відвідати День відкритих дверей нашого факультету та День Університету, і пообіцяли показати наш університет «в усій красі».

      Поспілкувавшись з вчителями та учнями, ми виявили можливі напрями нашої подальшої співпраці, а саме: залучення учнів випускних класів до Днів відкритих дверей університету; співпраця у підготовці наукових робіт учнів в рамках малої академії наук; можливість навчання для молодих педагогів школи в магістратурі за спеціальністю «Науки про освіту» (спеціалізація «Педагогіка вищої школи») та в аспірантурі, проведення спільних виховних заходів.
Щиро дякуємо за підтримку і допомогу в організації зустрічі з учнями директору школи - Фещенку Сергію Миколайовичу, заступнику директора з навчально-виховної роботи - Удовенко Олені Миколаївні, заступнику директора з виховної роботи - Агєєвій Олені Борисівні, учителю інформатики - Сиплівій Ларисі Євненіївні.

       Варто додати, що плідна співпраця з педагогічним колективом школи тільки починається. Тож ми сподіваємося на її успішне продовження. До нових зустрічей!

Доцент кафедри педагогіки
Маценко Л.М.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook