У Голосіївському районі відкрили меморіальну дошку загиблому герою-воїну АТО

23 листопада 2016 року

     17 листопада 2016 року у спеціалізованій школі №130 імені Данте Аліг’єрі урочисто відкрили меморіальну дошку її випускнику – бійцю Богдану Вовненку, який героїчно загинув 29 серпня 2014 року у боях за місто Іловайськ, захищаючи цілісність України.

     Цього дня на подвір’ї школи вшанувати пам'ять загиблого випускника зібралисяйого рідні та близькі, побратими, педагоги і учні школи, волонтери, представники Голосіївської райдержадміністрації та її голова Наталія Бондар, мешканці району.

     Відкрили меморіальну дошку дружина загиблого героя та голова ради ветеранів АТО Голосіївського району, доцент кафедри надійності техніки Юрій Герасимчук. А в почесній варті стояли найкращі студенти кафедри військової підготовки НУБіП.

     Щодня бійці АТО показують на своєму прикладі, що означають такі поняття, як гідність, мужність, чесність та патріотизм, звернувся до присутніх Юрій Герасимчук. Вони вірять у майбутнє, у те, що їхні діти та онуки будуть рости у вільній та процвітаючий державі, без страху відстоюють свободу своєї країни, ризикуючи життям і віддаючи його за нашу Україну.

     Пам’ять загиблого героя вшанували хвилиною мовчання, до меморіальної дошки поклали квіти, а школярі запалили свічу пам’яті і кожен з них доторкнувся цього священного вогню – частинки вічного.

Дякуємо за подвиг і вірність Україні. Слава Україні! Герої не вмирають!

Олександр Максименко,
доцент кафедри військової підготовки

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook