Відбулась загальноуніверситетська конференція для студентів магістратури 2 року навчання.

4 листопада 2016 року
04.11.2016 р. відповідно до розпорядження проректора з навчальної і виховної роботиС.Кваші від 26.09.2016 р. № 55 на базі факультету інформаційних технологій відбуласязагальноуніверситетська конференція для студентів магістратури 2 року навчання.Були представлені результати досліджень в рамках підготовки магістерських робіт з метою підвищення їх якості, недопущення дублювання тем та уникнення плагіату.
 
На заході були присутні: начальник відділу магістерських програм, к.е.н, доцент О. Колеснікова, декан факультету інформаційних технологій Глазунова О.Г., заступники декана к.е.н., доцентКлименко Н.А., к.т.н., доцент Ткаченко О.М., завідувачі кафедр д.е.н., професор Скрипник А.В., к.е.н. Швиденко М. З., к.п.н. Касаткін Д.Ю., д.е.н. Попрозман Н.В. та та викладачі кафедр. 
Виступи студентів супроводжувалися постерними презентаціями (інфографікою). Під час доповідей студенти торкались актуальних питань розробки інформаційних систем, впровадження новітніх інформаційних технологій в галузях природокористування. В обговоренні представлених доповідей активну участь взяли викладачі кафедри комп’ютерних наук.
 
Досить жваву дискусію викликали роботи магістрів Коваленко Дениса, Гудзя Олександра.
Коваленко Денис
 
  
Гудзь Олександр
 
Студентам було надано поради щодо вдосконалення магістерських робіт на етапі їх завершення. Викладачі відмітили високий рівень продемонстрованих робіт, наукову і виробничу цінність отриманих студентами результатів дослідження. Загалом, результати конференції показали широкий спектр проблем досліджень та наявність завершених розробок. Проведення загальноуніверситетської конференції для студентів магістратури 2 року навчання в майбутньому дозволять підвищити рівень дипломних проектів та допоможуть магістрам краще підготуватись до захисту.
 
Ірина Ясенова
доцент кафедри комп'ютерник наук
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook