Профорієнтаційна робота у Василькові

11 листопада 2016 року

10 листопада 2016 року, згідно плану проведення профорієнтаційної роботи кафедрою управління земельними ресурсами факультету Землевпорядкування у Васильківській ЗОШ І – ІІІ ступенів №3 кандидатами економічних наук, доцентами Бутенком Євгеном Володимировичем, Купріянчик Іриною Петрівною, аспірантом Харитоненком Романом та студенткою магістратури Лошаковою Юлією під загальним керівництвом завідуючої кафедри Дорош О.С. була організована зустріч з учнями 11 класів.
 
Учням 11-А та 11-Б класів був представлений презентаційний матеріал у вигляді слайдів та роздано друковану інформацію про умови навчання та вступу до НУБіП України.
 
Зокрема, Купріянчик Ірина Петрівна розповіла учням про структуру університету, його історію, видатних випускників та міжнародні програмами обміну студентів. Також було наголошено, що НУБіП України проводить підготовчі курси до зовнішнього незалежного оцінювання знань, по закінченню яких випускники курсів отримують до 10 додаткових балів під час вступу до нашого університету.

 
 

Бутенко Євген Володимирович ознайомив учнів із перспективами навчання безпосередньо на факультеті Землевпорядкування. Розкрив напрями навчально-пізнавальної, виховної, науково-дослідницьких програм та умовами проживання в гуртожитку. Учням було показано відео про факультет Землевпорядкування.
 
 
Студентка магістратури Лошакова Юлія розповіла про заходи спортивної та культурно-просвітницької діяльності в університеті і заходи, які безпосередньо проходять на факультеті Землевпорядкування. Було також наголошено про можливості участі у спортивних секціях НУБіП України.
 


Аспірант Харитоненко Роман доповнив інформацією про переваги навчання на факультеті Землевпорядкування і підкреслив, що навчальний корпус знаходиться в годині їзди від м. Василькова за адресою вул. Васильківська 17, неподалік станції метро Васильківська. Майбутніх вступників було запрошено на день відкритих дверей на початку березня 2017 року.
В кінці на пам’ять про зустріч було зроблено колективне фото.
 
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook