Проведення систематичної профорієнтаційної роботи поширюється на різні регіони України

7 листопада 2016 року

     З метою допомогти молоді визначити свої майбутні життєві орієнтири через здобуття професій з урахуванням власних здібностей, намірів і побажань, Старокостянтинівським міськрайонним центром зайнятості за підтримки управлінь освіти м. Старокостянтинова та Старокостянтинівського району Хмельницької області 25 жовтня 2016 р. проведено «Ярмарок вакансій». У цьому цікавому заході взяло участь близько 600 учнів випускних класів м. Старокостянтинова, Старокостянтинівського та інших районів Хмельницької області, а також, понад 25 представників учбових закладів різного рівня акредитації.

     Представник НУБіП України – доцент кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. академіка В. З. Янчука, к.ю.н., доцент Юрій Петлюк. Зазначивши що, Національний університет біоресурсів і природокористування України має статус національного, дослідницького та є одним з провідних ВНЗ країни, Юрій Петлюк, ознайомив майбутніх випускників зі структурою НУБіП України, умовами і правилами прийому до університету, переліком спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців у НУБіП України, участь студентів у роботі громадських організацій, спортивних секцій, творчих колективів, розповів про навчальну та виробничу бази університету, можливості користування великим бібліотечним фондом, навчання на кафедрі військової підготовки та виїзду на практику за кордон.

    Юрій Петлюк переконував майбутніх випускників про те, що університет з його потужним навчально-педагогічним, науковим, технологічним потенціалом, надає великі можливості отримання ґрунтовних знань, здобуття омріяної професії, проведення цікавого та корисного дозвілля, реалізації творчих здібностей та формування всебічно розвиненої особистості.

Доцент кафедри аграрного, земельного та
екологічного права ім. академіка В. З. Янчука
Юрій Петлюк

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook