Ректорат: готуємося до зимової сесії

7 листопада 2016 року

     7 листопада 2016 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. У центрі його уваги – підготовка до зимової сесії та господарські питання.

     Проректор з навчальної та виховної роботи Сергій Кваша відзначив позитивний ефект від проведення всеуніверситетської конференції для магістрів другого року навчання. Студенти отримали можливість перевірити рівень і якість підготовки магістерських робіт. 

     Зараз максимальна увага з боку керівництва університету, деканатів та дирекцій повинна бути приділена підготовці до проведення зимової екзаменаційної сесії, зазначив ректор Станіслав Ніколаєнко.

     Учений секретар Оксана Барановська акцентувала увагу на підготовці до наступного засідання вченої ради. На ній традиційно звітуватиме один із структурних підрозділів. Цього разу – економічний факультет. Протягом двох тижнів члени вченої ради відвідуватимуть заняття, а керівники відповідних відділів перевірятимуть роботу деканату. Також на засіданні вченої ради розглядатиметься план реалізації програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива-2020» на 2017 рік.

     Голова профспілки працівників Ростислав Тарасенко проінформував про підготовку проекту колективного договору. Остаточний документ буде розглянутий на конференції трудового колективу в лютому 2017 року.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук повідомив про погодження співпраці з Вроцлавським природничим університетом в рамках програми ERASMUS+ щодо обміну студентами і викладачами. На цьому тижні чекаємо відповіді від румунських партнерів – університету Темішоар.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про хід ремонтних робіт на третьому навчальному корпусі. На контролі у проректора – обсяги споживання енергоресурсів.

     Керівники відділів та служб доповіли про проведену минулого тижня роботу та плани на поточний.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився на звітній кампанії аспірантів та осінньо-польових роботах в навчально-дослідних господарствах.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Зокрема, Вадиму Ткачуку – провести нараду щодо ефективності роботи госпрозрахункових підрозділів. Сергію Кваші – організувати відзначення Дня студента та Дня працівників сільського господарства. Валерію Іщенку – перевірити стан даху над ветеринарною клінікою. 

     На ректораті були розглянуті й інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook