Офіційні результати виборів. Вакарчук Ілля – новий голова студентської організації НУБіП України

28 жовтня 2016 року

     27 жовтня – визначний день роботи студентської організації НУБіП України. Майже 5000 студентів вирішили долю студентського самоврядування ще на один рік. Більшість голосів віддали за кандидатуру під №2 – Вакарчук Ілля Вікторович, студент ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження.

     Нагадую, працювало 6 виборчих округів, кожен кандидат мав право у кожен корпус делегувати спостерігача для належного проведення виборів, та виключення фактів фальсифікації та підробки результатів. Дільниці працювали з 08:00 до 18:00. Після офіційного завершення виборів і закриття дільниці, усі члени Центральної виборчої комісії та Окружної виборчої комісії вирушили на підрахунок голосів. Також, при рахуванні були присутні наглядачі від кожного кандидата, хто бажав дізнатися результат с перших вуст. 

    

     Після точного підрахунку усіх бюлетенів по виборчим округам, була виведена загальна цифра студентів, які з’явилися на дільниці – 4829 студентів, що складає 46,88%. Відповідно до пункту 3.17 Положення про центральну виборчу комісію та вибори органів студентського самоврядування, вибори вважаються дійсними за будь-якої явки. Пункт 3.23. наголошує – вибори проводяться в один тур, переможцем вважається кандидат, який отримав більшість голосів студентів, які проголосували. Тож вибори оголошується дійсними та правомірними згідно ЗУ «Про вищу освіту».
     А зараз більш детально по кожному округу:

     На таблиці ми спостерігаємо, що результати зовсім не однозначні, ситуація була незрозумілою до підрахунку останнього виборчого округу. Іллю підтримали студенти 1,2 та 3-ого виборчого округу. Лідером найбільшого, по кількості студентів, округу є Дергай Руслан Юрійович, але йому все одно не вистачило студентської підтримки для перемоги. Пріоритетним для студентів 12 навчального корпусу, що складає 5 округ, було підтримати кандидата під номером 5 – Негур Анастасію, а Соболєву Катерину підтримав власний факультет – 6 округ.

     Найбільша явка була відмічена у 5 окрузі (12 навчальний корпус), потім, з невеликим відривом – корпус під номером 1.

    Підводячи підсумки, можна з впевненістю сказати, що Ілля переміг з великим відривом від своїх опонентів. Його підтримало 2134 студента, що складає 44,19% студентів. Іллі і кандидатам, які не перемогли у передвиборчих перегонах хочеться побажати не зупинятися на досягнутому, а рушати тільки вперед!

Вітаємо новообраного голову з перемогою, бажаємо йому терпіння, наснаги, нових творчих ідей та яскравого року в якості очільника студентської організації НУБіП України.

Дар’я Ходій,
фахівець відділу виховної роботи
та студентських справ 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook