У Генті розпочав роботу VI форум ректорів і деканів Європейської асоціації університетів наук про життя

25 жовтня 2016 року

 У Гентському університеті розпочав роботу шостий форум ректорів і деканів Європейськоі асоціаціі університетів наук про життя.

На форумі представлено близько 60 університетів і факультетів з 26 краін. У програмі форуму: розробка заходів щодо активізаціі діяльності ICA, переобрання керівництва асоціаціі, звіти постійних комітетів асоціаціі - IROICA, ICA-EDU, CASEE та ін., двохсторонні переговори учасників про налагодження співпраці.

Тематика доповідей ключових спікерів форуму Леслі Вільяма (генеральний секретар асоціаціі університетів Європи), Тіни ван Бокель (декан університету Вагенінген), Річарда Еліса (декан університету Редінг, Великобританія) зосереджена на викликах що стоять перед університетами наук про життя по підготовці лідерів для глобальноі економіки. До речі, наступні роки асоціацію очолюватиме колишній проректор з міжнародних відносин Варшавського університету наук про життя професор Марек Шиндель. Участь у форумі від нашого університету бере проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук.

Оксана Рябченко,

директор ННЦ міжнародної діяльності

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook