ЗЕЛЕНИЙ КОЛІР – КОЛІР НАДІЇ НА МИР, ЗЛАГОДУ І СПОКІЙ ДЛЯ УКРАЇНИ
Кожного року студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК проводять дегустації зі страв, створених власними руками, присвячені «Дню працівників харчової промисловості». Цей рік не став винятком, і підготовка до цього свята студентами ведеться вже другий тиждень. На черговій кураторській годині зі своїми підопічними доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Марія Жеплінська обговорила меню страв, які будуть презентувати студенти першого курсу, зокрема і підшефна група ТПР-1-2.
Відбулася жвава дискусія і бесіда зі студентами щодо створення «шедеврів» кулінарії, адже вразити своєю майстерністю прагне весь перший курс, який щойно влився в колектив прекрасного факультету.
Найцікавіше, що саме хлопці стали ініціаторами назв робіт. Поки ведеться кропітка робота і тримається все в секреті, але сподіваємося, що вже в цю середу отримаємо велике задоволення від приготованих страв, в яких буде переважати зелений колір – символ природи і молодості, міст між двома паралельними кольорами веселкового спектру – гарячим червоним і холодним синім. А тому виступає кольором надії на злагоду, мир і спокій, які так необхідні нашій Батьківщині.
Володимир Василів,
доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК