Щорічна конференція IBM SolutionsConnect 2016

24 вересня 2016, 10:25

    Щороку компанія IBM проводить конференцію IBM SolutionsConnect 2016. Ключовою темою заходу цього року стали новітні когнітивні технології у світі IT. Навколишній світ змінюється швидко, він стає все більш цифровим. У цифровому світі, де кожної хвилини для кожної людини на планеті створюється 1.7 MB даних, когнітивні технології допоможуть їх підпорядкувати. Когнітивні системи можуть аналізувати гігантські потоки даних в мілісекундах та підтримують найбільш складний процес прийняття рішень. Вони ведуть у подорож до нової ери мислення.

 
    Кірякос Коккінос лідер з когнітивних рішень IBM Європа продемонстрував як працює робот, який оснащений IBM Watson (суперкомп'ютер фірми IBM запитань-відповідей).
    Джошуа Карр, провідний інженер IBM продемонстрував як керувати дроїдом BB-8 за допомогою сили думки.
   Серед інших тем були розглянуті «Швидка, безпечна і передбачувана передача великих файлів та наборів даних», «Які знання допоможуть підпорядкувати їх у еру когнітивних технологій», «Ефективне збереження даних», «Когнітивні обчислення та IT-інфраструктура: взаємний вплив та розвиток», «Когнітивні обчислення та IT-інфраструктура: взаємний вплив та розвиток» та демонстрація системи Watson Analytics. Конференцію відвідала доцент кафедри комп’ютерних наук Ясенова Ірина Сергіївна.    
 
Ірина Ясенова,
доцент кафедри комп'ютерних наук
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook