Виїзне заняття студентів спеціальності "Менеджмент ЗЕД" на базі агрохолдингу «Sygnet»

19 жовтня 2016 року

 19 жовтня з ініціативи завідувача кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності професора Галушко Валерія Павловича і за підтримки адміністрації факультету аграрного менеджменту студенти відвідали одне з господарств агрохолдингу «Sygnet», яке знаходиться в Житомирській області. 

"Сигнет Холдинг" обробляє близько 25 000 га в центральній частині України: Житомирській та Вінницькій областях. У даному господарстві є в наявності 830 голів молочних корів. Холдинг приділяє велику увагу модернізації ферми та оновленню стада, покращенню раціону згідно зростаючої продуктивності корів. "Сигнет Холдинг" має в своєму активі цукровий завод потужністю 2 500 т на добу. На заводі створений повністю інтегрований виробничий цикл, починаючи з вирощування буряка до виробництва цукру.

 

Компанія надає послуги по сушці, зберіганню, очистці пшениці, ячменю, кукурудзи та сої. Також елеватор проводить закупівлю цих культур на постійній основі.

Студенти висловлюють вдячність організаторам поїздки та представникам підприємства за надану можливість побачити увесь виробничий цикл ферми, цукрового заводу та елеваторів, а також почути інформацію від людей, які безпосередньо працюють на холдингу.

Ірина Голобородько, студентка 2 року навчання ОС «Магістр» спеціальності «Менеджмент ЗЕД» 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook