Якість практичного навчання – в центрі уваги завідувачів навчальними лабораторіями

18 жовтня 2016 року

     Сьогодні в аудиторії 233 10-го навчального корпусу відбувся семінар для завідувачів навчальними лабораторіями на тему «Вимоги до організації роботи навчальної лабораторії». Метою семінару було забезпечення підвищення якості практичного навчання в студентів бакалаврату та магістратури. 

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша привітав учасників семінару та окреслив основні напрямки підвищення якості проведення лабораторних і практичних занять для студентів університету.

     Оксана Зазимко, начальник навчального відділу, прокоментувала результати анкетування старост академічних груп стосовно якості практичного навчання. Вона прокоментувала норми законодавчих актів стосовно організації практичного навчання в університеті та озвучила функції завідувачів навчальних лабораторіяй, як педагогічних працівників.

     Начальник навчально-методичного відділу Лариса Кліх закцентувала увагу присутніх на особливостях навчально-методичного забезпечення лабораторних та практичних робіт, розміщенні робочих програм навчальних дисциплін і методичних вказівок до проведення лабораторних робіт в інформаційному навчальному просторі університету.

     Олег Бачинський, заступник начальника навчального відділу з практичного навчання, розповів про основні вимоги до атестації навчальних лабораторій. 

     Олександр Войналович, завідувач кафедра охорони праці та інженерії середовища, детально зупинився на вимогах щодо охорони праці та техніки безпеки при роботі в навчальних лабораторіях.

Лариса Кліх,
начальник навчально-методичного відділу
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook