Спеціалізований науково-практичний семінар для магістрів на тему: «Виробництво, застосування і тестування натуральних та синтетичних харчових барвників»

20 жовтня 2016, 15:00
м. Київ, НУБіП України, навч. корпус 12 , ауд. 114 Б

    

     Спеціалізований науково-практичний семінар для магістрів за участі спеціалістів галузі та членів ради роботодавців факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК  на тему: 

  «Виробництво , застосування і тестування натуральних та синтетичних харчових барвників»,

який відбудеться 20.10.2016 р. в 15-00  в приміщенні навчально-наукової лабораторії факультету харчових технологій і управління якістю продукції АПК НУБіП України (корпус 12 , ауд.114 Б).

 

 


 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook