Індо Афро Азійське фарм бізнес знайомство

6 жовтня 2016 року

21 – 23 вересня 2016 року в місті Хайдарабад (Індія) пройшла ділова зустріч делегатів з Африки, Асоціація держав Південно-Східної Азії (ASEAN), Асоціації регіонального співробітництва Південної Азії (SAARC), Ради співробітництва арабських держав Перської затоки (GCC) та країн пострадянського простору (близько 60 країн) з понад 150 найбільшими в Індії виробниками та дистриб’юторами фармпродукції.


 
Делегація з України у складі Сандвара Кундана, Ігора Миколайовича Чури та доцента кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи НУБіП України Володимира Володимировича Поліщука ознайомилась з Індійським ринком ветеринарних біо- та фармпрепаратів, лабораторного обладнання, потужностями фарміндустрії Індії та відвідала одне із виробничих підприємств цієї країни, що випускає 52 ветеринарних препарати для внутрішнього ринку.
 
 
 
Особливий формат перемовин («В2В» безпосередній контакт), запропонований організаторами зустрічі, дозволив поспілкуватись із понад 30 учасниками з індійської сторони, що значно розширило спектр для можливої подальшої співпраці між країнами.


 Окрім цього, наша делегація презентувала українську ветеринарну фарміндустрію, за що була відзначена, як одна із активних учасниць форуму.
 
Знайомство з Індією, особливостями меню, її історичними пам’ятками, які вдалось відвідати по дорозі та гігантським розмахом новобудов, що «впали в око» під час пересування в Хайдарабаді та особливо в Нью-Делі, сформували незабутні враження про цю країну, її колорит і нинішній потенціал та розуміння необхідності співпраці.

 



Доцент кафедри епізоотології та організації

ветеринарної справи Володимир Володимирович Поліщук
 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook