Наукове життя кафедри адміністративного та фінансового права

19 вересня 2016 року

 

     Завідувач кафедри д.ю.н., професор Курило В.І. на запрошення НУ «Одеська юридична академія» прийняв участь у Першому зібранні фахівців споріднених кафедр з обговорення актуальних наукових проблем та методики викладання аграрного, земельного, екологічного та природоресурсного права у вищих навчальних закладах України, організованого кафедрою аграрного, земельного та екологічного права цього відомого у нашій державі ВНЗ.

     На зібранні відбулася цікава і плідна наукова дискусія щодо змісту та методів екологічного, земельного та аграрного права, що має місце між представниками наукових шкіл різних університетів, зокрема наукової школи екологічного права Київського національного університету імені Тараса Шевченка (професори Балюк Г.І., Краснова М.В.) та наукової школи адміністративно-правових досліджень у галузі сільського господарства та природоресурсної сфери НУБіП України (професор Курило В.І.).

 

     Результатом цієї дискусії стала пропозиція професора кафедри екологічного права КНУ імені Тараса Шевченка д.ю.н., професор Балюк Г.І. проведення спільного круглого столу, на якому будуть обговорені детальніше дискусійні питання, підняті у залі. Пропозиція була підтримана професором Курилом В.І., який зазначив об’єктивну необхідність обговорення дискусійних положень щодо галузевої належності певних правових інститутів.

Завідувач кафедри адміністративного та фінансового права
д.ю.н., професор, заслужений юрист України

Володимир Курило

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook