Збори трудового колективу факультету КД

30 серпня 2016 року

    На факультеті конструюванн та дизайну  відбулися збори трудового колективу, на яких було підбито підсумки роботи факультету за 2015/2016 навчальний рік та окреслено першочергові заходи та напрямки перспективного розвитку на новий навчальний рік.

 

    Декан факультету Зіновій Ружило, звертаючись до колег, зазначив: «Ми чудово розуміємо, що зроблено чимало добрих справ за кожним напрямом, багато зусиль докладено для досягнення конкретних результатів, і чудово, що є поступовий рух вперед, вдосконалення і якості підготовки, і наукової діяльності, і міжнародного співробітництва. Рейтинг факультету залишається високим, як і його авторитет.

    Безумовно, що аналіз кожного напряму діяльності потребує окремих нарад і обговорень на засіданнях вчених рад університету та факультетів, на ректораті, засіданнях завідувачів кафедр. І це ми будемо робити протягом всього року. А мені сьогодні б хотілося зробити короткий аналіз нашої діяльності і зосередитись на нерозв’язаних проблемах та стратегічних завданнях, які стоять перед факультетом у 2016/2017 навчальному році».

    Зокрема, було підбито підсумки Вступної кампанії – 2016 і зазначено, що факультету та кафедрам необхідно посилити професійно-орієнтаційну роботу із залучення абітурієнтів на напрями технічних галузей. Також необхідно провести організаційну роботу зі збільшення ліцензій на напрями, де є конкурс серед контрактників.

    Було проаналізовано якісні та кількісні показники освітньої діяльності факультету, розподіл аудиторного навантаження кафедр та наголошено на необхідності підвищення якості методичного забезпечення навчального процесу, адже із набуттям чинності норм нового закону «Про вищу освіту», а саме тих його положень, що пов’язані з автономією навчального закладу, робота науково-методичних комісій факультетів набуває більшого й відповідальнішого значення. Новітні форми, методи й технології навчання, їх упровадження в навчальний процес стали предметом обговорення на кафедральних теоретичних і методичних семінарах. Водночас зазначалося, що кафедрах зволікають із розміщенням електронних версій навчально-методичних матеріалів на веб-ресурсах університету.

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook