Випускниця Рівненського державного аграрного коледжу НУБіП Наталія Прищепа виборола «золото» чемпіонату Європи

30 липня 2016 року

 Першу медаль чемпіонату Європи з легкої атлетики 2016 року, і відразу золоту, українській команді принесла випускниця Рівненського державного аграрного коледжу НУБіП Наталія Прищепа. На фінішній прямій вона «просковзнула» між двома суперницями, після чого, здавалось, за спиною не було більше 700 метрів дистанції. Прискорення - і «золото» з бігу на 800 метрів в української спортсменки.

 
Навчаючись у коледжі, Наталія показала себе старанною і наполегливою студенткою, і у 2012 році рішенням педагогічної ради була номінована на звання «Кращий студент коледжу», розповідає директор коледжу Ярослав Корсун. Навчання вона успішно поєднувала з виступами на спортивних змаганнях різного рівня. У складі збірної коледжу з легкої атлетики та легкоатлетичного кросу вона ставала неодноразовим переможцем у командних та особистих заліках Всеукраїнських спортивних ігор серед студентів аграрних вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації. Звісно, всі ми пишаємося такою випускницею.
 
Наталії 21 рік, і до цього вона вигравала золоту медаль чемпіонату світу серед юніорів (2013 рік) і бронзову нагороду чемпіонату Європи серед молоді (2015 рік).
 
Ірина Білоус
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook