Ремонти в гуртожитках: хочеш змін - створюй їх!

21 липня 2016 року

 Над оновленням гуртожитку № 7, закріпленого за ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження та факультетом інформаційних технологій, активно працює студентський загін під керівництвом Олександра Тищенка. Встановлюються теплові екрани на всіх поверхах та коридорах. Це дасть змогу економити та поліпшити тепловий режим. Студенти власноруч фарбують тенісний зал, батареї опалення в місцях загального користування, зокрема кухонь правого крила.

 
Не відстають в підготовці до нового навчального року і студенти факультетів тваринництва і водних біоресурсів та агробіологічного, які проживають в гуртожитку №11. За ініціативи завідувача гуртожитку Валентини Журенко, під керівництвом голови студради Олександра Діманова приступили до оновлення читального залу. 
 
Валентина Іванівна запропонувала оформити наш читальний зал в традиційних жовто-блакитних кольорах, в інтер’єрі буде присутня символіка та атрибутика, яка відображатиме наш патріотичний дух. Це до вподоби мешканцям, - ділиться враженнями Тарас Малаховський.
 
Все дуже просто: хочеш змін - створюй їх!, запевняє комендант Валентина Журенко
 
Дирекція студентського містечка висловлює подяку завідувачам та мешканцям гуртожитків за активну участь в підготовці до навчального року, і хочемо зазначає, що це далеко не весь перелік поліпшень, які чекають на мешканців гуртожитку студентського містечка.
 
Валерія Сухецька,
фахівець студентського містечка
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook