1265 випускників університету отримали дипломи…

30 червня 2016 року

 30 червня 2016 року в університеті відбулося вручення дипломів  у ННІ лісового і садово-паркового господарства, енергетики, автоматики і енергозбереження, а також на факультетах ветеринарної медицини, гуманітарно-педагогічному, тваринництва та водних біоресурсів, аграрного менеджменту, інформаційних технологій та механіко-технологічному. Дипломи отримали 1265 випускників, серед яких 1017 бакалаврів, в тому числі 5 іноземців та 248 магістрів. Дипломи з відзнакою отримали 58 бакараврів та 37 магістрів.

Vivat, випускники гуманітарно-педагогічного факультету!

30 червня став святковим днем для 130 випускників гуманітарно-педагогічного факультету. Тож філологів, соціальних педагогів та магістрів педагогіки вищої школи сердечно вітав декан факультету Василь Шинкарук. А його заступники Людмила Макодзей, Світлана Харченко та Ігор Буцик зачитали накази ректора Станіслава Ніколаєнка про вручення дипломів. Окрім них, учорашні студенти англомовної групи отримали ще й відповідні сертифікати. Чимало були відзначені ще й грамотами та подяками. Серед них – відмінники навчання, спортсмени, представники студентського самоврядування, активісти художньої самодіяльності, творчі особистості. 
 
Потому випускники присягли прожити достойне життя, бути гідними синами і дочками своїх батьків, з честю нести звання випускника НУБіП та куди б не завела життєва стежина, завжди повертати у стіни рідної alma mater та разом заспівали студентський гімн.
 
З прихованим смутком і непідробною радістю водночас сьогоднішні іменинники згадували найяскравіші моменти студентського життя, яке, з огляду на відеоролики та презентації, підготовлені ними, було насиченим різними подіями та приємностями.
 
Цього дня на адресу винуватців свята лунали ще безліч привітань від завідувачів випускових кафедр, кураторів, викладачів та батьків. Слова вдячності за чудові лекції, набуті знання та вміння, досвід і просто за такі потрібні життєві поради від імені випускників висловили старости груп.
 
А далі настала черга музичних подарунків. Це і запальна та вже всім відома пісня «Papaute»  у виконанні Олександра Коновалова, кілька  неперевершених пісенних композицій від Максима Гненюка та вокального гурту «Twins», хіп-хоп від танцювального гурту факультету. Завершилися урочистості колективним фото випускників.
 
… дипломовані лікарі ветеринарної медицини
 
    
 
На факультеті ветеринарної медицини відбувся випуск магістрів  з отриманням диплома лікаря ветеринарної медицини. 
 
Серед 214 випускників дипломи отримали: 184 магістри зі спеціальності «Ветеринарна медицина», 23 магістри-курсанти для ветеринарного забезпечення військ (сил), 7 магістрів спеціальності «Ветеринарно-санітарна експертиза, якість та безпека продукції тваринництва».
 
Дипломів з відзнакою вручено 37 магістрам, серед них: Метанчук Христина, Київська Євгенія, Якимчук Іван, Духніч Тетяна, Калюжний Олександр, Іванова Марина та ін. 
 
Привітати випускників зібралися всі викладачі факультету, друзі та батьки випускників. У 412 аудиторії 12 навчального корпусу університету не було жодного вільного місця.
З привітальним словом до  випускників звернувся заступник  голови Вченої ради факультету, завідувач кафедри фармакології і токсикології, професор Володимир Духницький,  директор науково-дослідного інституту здоров’я тварин, професор Дмитро Засєкін, член Державної екзаменаційної комісії, професор Михайло Прус, член Державної екзаменаційної комісії, завідувач кафедри паразитології і тропічної ветеринарії, професор Наталія Сорока, куратор групи, доцент кафедри акушерства, гінекології і біотехнології відтворення тварин Олександр Вальчук. 
 
Дипломи з відзнакою кращим випускникам-магістрам факультету ветеринарної медицини вручив професор Михайло Прус та професор Наталія Сорока. 
 
Зі словами вдячності всьому колективу факультету ветеринарної медицини звернулася   випускниця Гілясєва Анастасія. За доручення всього студентського колективу вона подякувала всім викладачам факультету за ті знання, які вони щоденно передавали студентам, декану, його заступникам та всім працівникам деканату за щоденну турботу.
 
… тим часом в ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження
176 випусків-бакалаврів ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження також отримали дипломи, серед яких 14 випускників – відмінників отримали дипломи з відзнакою. 
 
Серед випускників-відмінників найбільша чисельність, а саме 8 осіб – фахівців з напряму підготовки «Енергетика та електротехнічні системи в АПК», 4  особи – з напряму «Електротехніка та електротехнології» та  2 особи з напряму «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології».
 
З них кращими випускниками із середнім балом 5,0 стали Губеня Анна, Передерій Вадим та Пилипенко Олена.
 
Дипломи з відзнакою кращим випускникам ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження вручив директор, доктор технічних наук, професор Володимир Козирський.  
 
З вітальним словом до випускників звернувся голова ради роботодавців  ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Віктор Бойко. Привітати випускників зібралися всі завідувачі кафедр навчально-наукового інституту, викладачі, друзі та батьки  випускників. 26 аудиторія 8 навчального корпусу була вщент заповнена!  
 
Зі словами вдячності всьому колективу ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження звернулася заступник голови студентської організації ННІ 2014 року,  випускниця Крот Дар'я. За доручення всього студентського колективу вона подякувала всім викладачам факультету за ті знання, які вони щоденно передавали студентам, директору, його заступникам та всім працівникам ННІ за щоденну турботу.
 
Від імені батьків випускників привітала заступник головного бухгалтера НУБіП України Лариса Ковальова – мати випускниці ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження напряму підготовки «Електротехніка та електротехнології» Гриньової Вікторії. 
 
... в ННІ лісового та садово-паркового господарства
отримали дипломи бакалавра 184 випускники ННІ лісового і садово-паркового господарства. Серед них 84 – отримали дипломи фахівців лісового господарства, 80 – садово-паркового господарства, 20 – з деревооброблювальних технологій. Дипломи з відзнакою отримали 4 випускник-відмінники, серед яких випускниця напряму підготовки «Садово-паркове господарство» Камінська Маргарита та випускники напряму підготовки «Лісове господарство» Юрій Іваненко, Катерина Косенко і Ярослав Хомич. 
 
Отримали дипломи і випускники факультету тваринництва та водних біоресурсів

    

    

На факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбулися випуски 136 випускників-бакалаврів за двома напрямами підготовки: «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та «Водні біоресурси та аквакультура». Серед випускників дипломи з відзнакою отримали 10 студентів: Нікітенко Федір, Ніконорова Ганна, Павлюк Сергій, Багновий Євген, Найчук Дар’я, Костюк Владислава, Антоненко Аліна, Приходько Надія, Шанько Руслана та Бойко Ірина. 
 
Урочистості розпочинали Державним Гімном, далі з вітальними словами до випускників звернулися голови фахових Екзаменаційних комісій: доктор біологічних наук Микола Сахацький та доктор сільськогосподарських наук Андрій Гетя.
 
Привітати випускників зібралися всі викладачі факультету, наставники груп, друзі та батьки випускників. У 79 аудиторії 1-го навчального корпусу університету не було жодного вільного місця!  
 
Зі словами вдячності всьому колективу факультету звернулися старости груп, студенти,  а студентський актив на чолі із випускницею Вікторією Парфьоновою приємно вразили публіку концертом та фільмом-спогадами. За дорученням всього студентського колективу вона подякувала всім викладачам факультету за ті знання, які вони щоденно передавали студентам, декану Вадиму Кондратюку, його заступникам та всім працівникам деканату за щоденну турботу.

… свято вручення дипломів бакалавра на факультеті інформаційних технологій
    
 
80 випускників - бакалаврів  факультету  інформаційних технологій 30 червня отримали дипломи, серед яких 12 випускників - відмінників отримали дипломи з відзнакою. 
 
Серед випускників-відмінників найбільша чисельність майбутніх фахівців інформаційних технологій - 10 осіб, та 2 випускники – бакалаври з економічної кібернетики. 
 
Дипломи з відзнакою кращим випускникам факультету інформаційних технологій вручила Глазунова Олена Григорівна - декан факультету, доктор педагогічних наук, професор.  
 
З вітальним словом до випускників звернулися завідувач економічної кібернетики Скрипник Андрій Васильович, завідувач інформаційних технологій Швиденко Михайло Зіновійович та виконуюча обов`язки завідувача кафедри комп`ютерних наук Голуб Белла Львівна.
 
Також привітали випускників куратор груп, що навчалися за напрямом підготовки «Економічна кібернетика», Клименко Наталія Анатоліївна, а також куратор груп, що навчалися за напрямом підготовки «Комп`ютерні науки» Басараб Руслан Михайлович.
 
Зі словами вдячності всьому колективу  факультету інформаційних технологій звернулася випускники. За дорученням всього студентського колективу старости випускних академічних груп Засядько Павло, Борис Михайло, Довгалюк Людмила, Галушко Аліна, Константінова Світлана, Литовченко Тарас та актив подякували всім викладачам факультету за ті знання, які вони щоденно передавали студентам, декану, його заступникам та всім працівникам деканату за щоденну турботу.
 
Від імені батьків випускників привітала Євтушенко Ірина Михайлівна.
 
... на факультеті аграрного менеджменту
 
179 випускників - бакалаврів факультету аграрного менеджменту 30 червня отримали дипломи, з яких найбільша чисельність майбутніх менеджерів – 121 особа та 58 маркетологів, серед яких 1 - іноземець. 
 
13 випускників - відмінників отримали дипломи з відзнакою (напрям підготовки «Маркетинг»: Тетяна Луцко, Каріне Подолян, Ліна Уманець; «Менеджмент»: Євгенія Мельнікович, Олександр Алехнович, Максим Діброва, Лілія Когут, Тетяна Липницька, Ольга Лукашевич, Тетяна Петренко, Юлія Семененко, Марія Сіра, Марина Сокур). 
 
До привітального слова були запрошені проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук В. А., завідувач кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Галушко В. П., завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Ларіна Я. С., завідувач кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Горьовий В. П. та завідувач кафедри економічної теорії Рудий М. М. 
 
Дипломи з відзнакою кращим випускникам факультету аграрного менеджменту вручав декан Анатолій Дмитрович Остапчук разом із Вадимом Анатолійовичем Ткачуком та завідувачами випусковими кафедрами. Кращі в науці, спорті, культурному житті факультету були нагороджені грамотами. Разом з дипломами деякі студенти отримали також ще й сертифікати, що засвідчують вивчення предметів англійською мовою.  
 
Привітати випускників зібралися викладачі факультету, друзі та батьки. У 228 аудиторії 10 навчального корпусу університету не було жодного вільного місця!  
 
З вітальним словом випускникам та всьому колективу факультету аграрного менеджменту звернувся батько випускника-відмінника – декан економічного факультету, доктор економічних наук, професор Анатолій Діброва. Від імені студентської організації факультету аграрного менеджменту слова вдячності висловила голова, випускниця Людмила Данько, а також продемонструвала відеоролик, відзнятий випускниками напряму підготовки «Маркетинг». Від імені випускників напряму підготовки «Менеджмент» виступила староста 3 групи Галина Дем`янчук, подякувала всім викладачам факультету за ті знання, які вони щоденно передавали студентам, а також декану, його заступникам та всім працівникам деканату за щоденну турботу.
 
Для бакалаврів та гостей свята прозвучали музичні дарунки. Вітаємо випускників та чекаємо їх восени у лавах магістрів!!!
 
Оксана Зазимко,
Ольга Наконечна

 
 
 
 
 
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook