Зміни у кадровій політиці: результати семінару-практикуму «Кадровику – про головне: огляд змін у 2016 році»

27 червня 2016 року

     Вимоги до організації внутрішнього трудового розпорядку, робота з військовозобов’язаними і призовниками, норми при прийнятті та звільненні працівників, практика застосування Класифікатора професій – ці та інші практичні кроки кадрового підрозділу обговорювалися під час роботи І Всеукраїнського з’їзду кадровиків (м. Київ).

     Від нашого університету у семінарі-практикумі «Кадровику – про головне: огляд змін у 2016 році», який відбувся 16 червня 2016 р. у рамках цього з’їзду, взяли участь Алла Манжос, провідний фахівець відділу кадрів університету та Галина Авраменко, помічник директора з кадрової роботи відокремленого підрозділу НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж».

     Семінар охопив кілька тематичних секцій «З чого починається кадрова робота і без чого не можна обійтися», «Облік військовозобов’язаних і призовників на підприємстві», «Трудове законодавство: що треба враховувати при прийнятті та звільненні працівників з роботи», «Класифікатор професій: практика застосування в умовах постійних змін».

     Працівникам кадрової служби університету було цікаво і вкрай корсно почути відповіді на важливі практичні питання щодо нових вимог проекту Трудового кодексу України, ведення трудових книжок, складання посадових інструкцій, роботи з військовозобов’язаними та призовниками, надання та оформлення різних видів відпусток (щорічної, соціальної, відпустки без збереження заробітної плати, додаткової відпустки учасникам бойових дій, додаткової відпустки громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи тощо).

     Семінар-практикум був особливо корисним і для відокремлених структурних підрозділів нашого університету, оскільки, на думку Галини Авраменко, помічника директора з кадрової роботи Немішаївського агротехнічного коледжу, необхідно посилювати системну співпрацю університету та коледжів, інститутів, навчально-дослідницьких господарств з питань ефективної реалізації кадрової політики. Висловлюємо глибоку вдячність Тамілі Радченко, головному редактору журналу «Кадровик України», за надану можливість професійного самовдосконалення.

     Детальна інформація про результати І Всеукраїнського з’їзду кадровиків – 2016 та про журнал «Кадровик України» на сайті https://www.facebook.com/kadrovyk

Микола Михайліченко,
начальник відділу кадрів 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook