На факультеті тваринництва та водних біоресурсів розпочали роботу фахові Екзаменаційні комісії

22 червня 2016 року

      21 червня на факультеті тваринництва та водних біоресурсів розпочалась атестація бакалаврів одразу за двома напрямами підготовки – «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» і «Водні біоресурси та аквакультура». Вперше головами комісій були обрані науковці з університету – завідувач кафедри біології тварин, доктор наук, академік НААН України Микола Сахацький та завідувач кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин доктор наук Андрій Гетя.  

      Тож студенти в оновлених аудиторіях 87 і 79 навчального корпусу № 1 демонстрували свої знання, здобуті у виші впродовж 4 років. Майбутні випускники за напрямом «Водні біоресурси та аквакультура» вирішували сьогодні оновлені екзаменаційні білети, які включали в себе як тестові завдання, так і відкриті питання, на які кожен давав усну відповідь перед усією аудиторією. За напрямом підготовки «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» студенти прилюдно захищали свою випускну роботу, коротко висвітлюючи її у презентації та доповіді.

      Усі студенти продемонстрували глибокі знання та отримали позитивні оцінки. Тож побажаємо Екзаменаційним комісіям плідної роботи, а студентам – хороших захистів. 

 

Сергій Грищенко,

заступник декана факультету

тваринництва та водних біоресурсів

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook