Науковці НУБіП представляють свої розробки на «Агро 2016»

9 червня 2016 року

     На цьогорічній XXVIII міжнародній виставці «Агро 2016» НУБіП представляють науково-дослідний інститут техніки, енергетики та інформатизації АПК, факультети механіко-технологічний і конструювання та дизайну та Українська лабораторія якості і безпеки продукції АПК.

     Изображение

     До уваги учасників і відвідувачів виставки їх науковці пропонують чимало цікавого, говорить директор НДІ Валерій Войтюк. Так, серед іншого, кафедра конструювання машин і обладнання представляє мехатронну систему керування прольотним краном, кафедра технологій конструкційних матеріалів та матеріалознавства – зроблені її науковцями наноматеріали, кафедра будівництва – фрагмент сталевої оболонки для будівель сільськогосподарського значення, кафедра технічного сервісу – деталі робочих органів (після зміцнення) сільськогосподарських машин тощо.

     Серед представлених розробок науковців механіко-технологічного факультету – технологія смугового обробітку грунту (розроблена разом з ПАТ «Червона зірка»), біодизель і обладнання для його виробництва для фермерських господарств. За словами завідувача кафедри механізації тваринництва Геннадія Голуба, остання користується на виставці величезним попитом: лише за півтора дні вже мають багато замовлень.

     Якщо коротко охарактеризувати представлене УЛЯБП АПК, говорить її директор Валерій Ушкалов, то це – результати і можливості виконання досліджень для забезпечення контролю якості і безпеки продукції АПК.

Валентин Обрамбальський 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook