Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні технології та матеріали деревообробки»

18 травня 2016 року

18 – 19 травня 2016 р. на кафедрі «Технології деревообробки» відбулась Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні технології та матеріали деревообробки». Відкриття конференції провела завідувач кафедри професор Пінчевська О.О.


Учасники і слухачі конференції. Відкриття конференції

У конференції прийняло участь багато закордонних представників різних фірм та навчальних установ, таких як: J. Tenjansky Hafele, Nagold, Німеччина; S. Ovdienko Julius Blum GmbH, Відень, Австрія; J. Brauzwetter та J. Timchuk Компанія LEITZ, тощо. Цікавими та актуальними були виступи і вітчизняних виробників меблевої продукції (Ю. Нестерова, Компанія АГТ Плюс; П. Мазурок, ТОВ «Меркс-Інтеріо»; С. Кульман, Компанія «Інтердизайн»).



Виступ представника компанії Hafele.  Виступ представника компанії Blum

Представники компанії Hafele та Blum розповіли про їх багаторічний досвід у виробництві меблевої фурнітури. Дуже жваве обговорення серед учасників конференції викликав проект фірми Hafele по облаштуванню меблями приміщень з малою площею.

Доповідь пана Jürgen Brausewetter, директора компанії LEITZ, одного із світових лідерів виробництва деревообробного інструменту, носила мотивуючий характер до одержання нових знань студентів.


Виступ представника компанії LEITZ.  Виступ представника компанії АГТ Плюс

Юлія Нестерова з компанії АГТ Плюс представила новинки на ринку меблевих виробів. Учасникам конференції було продемонстровано сучасні матеріали для опорядження меблевих фасадів. Не забула пані Юлія і про маленьку вікторину для студентів, найбільш активні учасники якої були нагороджені заохочувальними призами від фірми.

 

 Виступ представника компанії «Меркс-Інтеріо» 

Павло Мазурок з ТОВ «Меркс-Інтеріо» доповідаючи про здобутки фірми, яку він представляє, найбільше уваги приділив потребі вітчизняного деревообробного виробництва у висококваліфікованих кадрах.

Завершальною частиною конференції був виїзд на філію компанії «LEITZ», організований представниками компанії, з продовженням доповідей вже безпосередньо на підприємстві. Під час екскурсії у всіх учасників була можливість ознайомитись з сучасними методами виготовлення та обслуговування дереворізального інструменту.

 

Екскурсія на філію компанії «LEITZ»

Підсумовуючи доповіді учасників конференції, слід зазначити впевненість у великій перспективі та значному потенціалі деревообробної промисловості в Україні, яка сьогодні тільки починає набирати оберти. Отже – актуальною задачею є підготовка кваліфікованих деревообробників.

Представники виробництва звернулись до студентів з пропозиціями по майбутньому працевлаштуванню.

Від імені колективу кафедри технології деревообробки, хотілось би подякувати всім учасникам конференції за висвітлення сучасних технологій оброблення деревини, увагу до навчального процесу і пропозиції щодо надання можливості практичного навчання студентів.

 

Завідувач кафедри технології деревообробки проф. Пінчевська О.О.,

Аспірант кафедри технології деревообробки Новицький С. В.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook