В університеті пройшов Ярмарок аграрних вакансій

27 травня 2016 року

     27 травня 2016 року у рамках святкування 118-річчя університету, за підтримки рад роботодавців факультетів і ННІ, пройшов Ярмарок вакансій.

     Він зібрав близько тисячі студентів НУБіП і представників найбільших аграрних компаній та агрохолдингів. Серед них – ТОВ «John Deere Україна», «KUHN – Україна», «Еліта», «АГТ плюс», «Меркс-Інтеріо», «МЦФЕР - Україна», «Bayer», «Еко Країна», «Лідер Плюс», компанії «STIHL», «Сингента», «Центр сучасної ветеринарної медицини», ТВІС, 1СПроком, розсадник «Осокір», КП «Білоцерківський хлібопродукт», ПАТ «Червона зірка», «Яготинський маслозавод», «Миронівський хлібопродукт», Клініка ветеринарної медицини «Алден-Вет», НВФ ТОВ «Бровафарма», ПрАТ ВНП «Укрзооветпромпостач», Державне підприємство ДГ «Шевченківське», науково-методичний центр інформаційно – аналітичного забезпечення діяльності вищих навчальних закладів «Агроосвіта», Київський палац дітей та юнацтва, «Індустріальна молочна компанія», Садиба центр «Бадваси», BakerTillyУкраїна, «KPMG Україна», Банк «Аваль», корпорація Ukravit, науково-виробнича фірма «Агросвіт», група компаній «Дюпон», юридичні фірми «Салком», «Партнер’с», Ашан Україна, Українська асоціація якості, агробудівельний альянс «АСТРА@.

Изображение

     Сьогодні майже 30 відомих і успішних компаній прибули до університету, аби зустрітися зі своїм майбутнім та обговорити перспективи розвитку аграрної галузі, відкриваючи ярмарок, зазначив ректор Станіслав Ніколаєнко. У НУБіП і його відокремлених підрозділах наразі навчаються 27,5 тисяч студентів. Це дуже потужний виш, який активно розвиває науку, освіту, налагоджує тісні контакти з бізнесом. Особливу подяку керівник університету висловив підприємствам за те, що вони діляться досвідом, постійно допомагають, власним коштом обладнують сучасні лабораторії. Така допомога – це вклад в наше майбутнє. Адже мета у нас спільна – Україна повинна бути незалежною, заможною і потужною державою.

Изображение

     Ярмарки вакансій – це ще одна нагода зустрітись, поспілкуватись і придивитись один до одного, сказав голова ради роботодавців університету, директор ННЦ «Інститут механізації та електрифікації сільського господарства» Валерій Адамчук. Тісний контакт університету з роботодавцями вже дав позитивні результати: уточнено ряд навчальних планів, організовано практики студентів на передових підприємствах тощо. Життя не стоїть на місці, зауважив він, тож ми всі повинні старатися йти в ногу з ним і відповідати новим викликам.

     До уваги магістрів була представлена стіна вакансій, на якій розмістили оголошення про наявні вакансії для працевлаштування. Здобутки та можливості компаній роботодавців були широко представлені на виставці, під час презентацій та майстер-класів. Крім того, для кращого знайомства роботодавців і студентів було організовано роботу чотирьох секцій. Перша – ветеринарна медицина, тваринництво, переробка, друга – економіка, управління, право, третя – лісове господарство, агрономія, екологія і четверта – інженерія, автоматизація, транспорт. Під час роботи секцій перед студентами виступили директори компаній, керівники відділів по роботі з персоналом та інших підрозділів.

    По суті, робота сама прийшла до майбутнього випускника. Адже такий ярмарок – це гарна можливість якнайкраще себе зарекомендувати перед роботодавцем та реальний шанс побудувати успішну кар’єру в агробізнесі.

Дмитро Мотринчук,
Ірина Білоус
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook