Викладачі кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі продовжують профорієнтаційну роботу

21 травня 2016 року

     Профорієнтаційна робота на факультеті землевпорядкування триває.
     Цього разу викладачі кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі Олег Дроздівський, Антоніна Москаленко та Іван Шквир зустрілися з майбутніми випускниками декількох навчальних закладів Київщини та Полтавщини. Крім надання детальної презентації про умови навчання в університеті, переліку спеціальностей, культурне та спортивне життя студентів, вони відповіли на запитання майбутніх випускників щодо можливості навчання на кафедрівійськової підготовки, здобуття другої вищої освіти, вартості навчання тощо.

     Доцент Олег Дроздівський провів профорієнтаційну роботу серед старшокласників гімназії «Ерудит» та школи №2 м. Таращі Київської області. Він схарактеризував спеціальності, за якими ведеться підготовка майбутніх фахівців у НУБіП, та закцентував увагу на спеціальностях «Геодезія, картографія та землеустрій» і «Землеустрій та кадастр». Школярів ознайомлено також із перспективами працевлаштування після закінчення вишу.

     Асистент Іван Шквир для здійснення профорієнтації обрав Степанівську ЗОШ І-ІІІ ступенів Семенівського району Полтавської області. Випускники цієї школи зацікавилися особливостями підготовки за спеціальностями «Соціальна робота», «Геодезія та землеустрій».

     З профорієнтаційною метою доцент Антоніна Москаленко відвідала Гнідинську ЗОШ І-ІІІ імені Петра Яцика Бориспільського району Київської області. Майбутніх випускників цікавили переважно економічні спеціальності, а також комп’ютерна інженерія, комп’ютерні науки та інформаційні технології.

     Наступною адресою стала ще одна школа – Вишенська ЗОШ І-ІІІ Бориспільського району Київської області. Її школярі запитували про особливості та переваги навчання правовим, комп’ютерним наукам. А ще їх зацікавила розповідь про професію землевпорядника, яку можна здобути в НУБіП України.

Олег Дроздівський,
доцент кафедри геоінформатики і
аерокосмічних досліджень Землі
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook