Представники НУБіП взяли участь у відкритті Німецько-Українського аграрного демонстраційного та навчального центру

22 травня 2016 року

     18 травня 2016 року відкрили Німецько-Український аграрний демонстраційний та навчальний центр двосторонньої програми кооперації Федерального міністерства продовольства і сільського господарства Німеччини в Українському науково-дослідному інституті ім. Л.Погорілого у смт. Дослідницьке Київської області.

     НУБіП тут представляли проектор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, професор кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка Дмитро Войтюк, завідувач кафедри аграрного консалтингу та сервісу Тетяна Кальна-Дубінюк. Вони ознайомились з тренінговими аудиторіями центру, програмою його роботи, поспілкувались із директором Рене Мілке, господарями та гостями.

     

     На відкритті була представлена сучасна німецька сільськогосподарська техніка, нові унікальні розробки – прилади для прогнозування врожайності та навчально-методична література для них. 
     Центр також пропонує можливість підвищення кваліфікації в аграрній галузі на сучасних сільськогосподарських машинах. Все це буде відбуватися на демонстраційних полях у безпосередньому наближені до практики. Раз на рік передбачається проведення масштабного свята – Дня поля.

     Наш університет дуже зацікавлений у співпраці з цим центром, яка надасть додаткові можливості практичної підготовки студентів.

Ірина Кудінова,
доцент кафедри аграрного консалтингу та сервісу
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook