Працювати допомагаючи один одному і йти до своєї мети разом – відбулося засідання вченої ради факультету

17 травня 2016, 20:40

     17 травня відбулося чергове засідання вченої ради факультету тваринництва та водних біоресурсів. На цей раз відкриваючи його у 79 аудиторії навчального корпусу № 1 декан факультету Вадим Кондратюк привітав усіх в новому конференц-залі факультету, яких змінився на очах за якихось коротких три місяці і відтепер готовий приймати заходи міжнародного рівня. Потому було відзначено студента Поміркованого Олександра, який брав участь у Міжнародному турнірі  з карате кіокушин «Sari cup», що проходив у Польщі, і де наш спортсмен посів перше місце у ваговій категорії до 80 кг серед чоловіків. Вадим Миколайович з приємністю також вручив студентам факультету Скалацькій Єлизаветі, Метвєєву Михайлу та Лавренюк Алевтині нагороди переможців ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму підготовки «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», який проходив у Миколаївському національному аграрному університеті. Дипломи переможців спортивних і наукових змагань як на рівні університету, так і на рівні країни вручили ще 8 активістам. 

   Після цього перейшли до порядку денного, який був дуже насиченим. Першим було питання заміщення вакантних посад професора, доцентів, старших викладачів та асистентів професорсько-викладацького складу кафедр факультету. З метою перевірки дотримання усіх процедурних норм таємного голосування на засіданні з самого його початку була присутня заступник начальника відділу кадрів університету Валентина Шаповал, яка відзначила усю прозорість і чесність виборів. Усіх 10 претендентів одноголосно було підтримано і рекомендовано на займані посади.

     Потому завідувачі усіх 8 кафедр факультету прозвітували про стан матеріально-технічної бази своїх підрозділів, директор НДІ технологій та якості продукції тваринництва Іван Чумаченко озвучив питання підготовки аспірантів, професор кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві Наталя Пономаренко зробила наукову доповідь на тему: «Ресурсозберігаючі технології в птахівництві», а заступник декана Руслан Кононенко розповів про роботу наставників академічних груп та шляхи її покращення. Вчена рада рекомендувала навчально-методичну літературу до друку, а також обговорила нормативні документи підготовки фахівців аграрної галузі.

    Підсумовуючи засідання декан Вадим Кондратюк наголосив на успіхах факультету, цілях, які ще стоять по переду і наголосив, що працювати потрібно допомагаючи один одному і йти до своєї мети разом - лише так ми зможемо досягти намічених вершин і збудувати один з найкращих факультетів в нашому університеті. 

 

Людмила Зламанюк,

секретар ради факультету 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook