Факультет тваринництва та водних біоресурсів обзавівся власним конференц-залом

16 травня 2016 року

     До Дня університету залишилося 11 днів. Виконуючи програму розвитку університету «Голосіївська ініціатива-2020», факультети , навчально-наукові інститути та підрозділи готуються до відзначення 118-річниці з дня заснування нашої alma mater.
     Факультет тваринництва та водних біоресурсів обзавівся власним конференц-залом. Від колишньої 79-ї навчальної аудиторії першого навчального корпусу залишилися лише номер і метраж. За якихось три місяці набувши абсолютно нового обличчя, вона стала місцем проведення засідань факультетської вченої ради, говорить декан факультету Вадим Кондратюк. Але й навчальний процес не страждатиме: заняття в аудиторії проходитимуть відповідно розкладу. Керівництво факультету переконане, що проведення занять в новій аудиторії сприятимуть формуванню у студентства почуття господаря, адже саме студенти виконували значну частку робіт.

     Планується і проведення тут зовнішнього оцінювання знань студентів, наукових конференцій та інших заходів. Єдине, що сьогодні вона потребує, звукопідсилючої апаратури. Але її завтра буде встановлено. Так що травневе засідання вченої ради пройде саме тут. 
     На ремонт аудиторії витрачено близько 400 тисяч гривень, майже всі з них - це кошти благодійників з числа випускників минулих років, які сьогодні міцно стоять на ногах. 

Валентин Обрамбальский
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook