Визначено шляхи підвищення ефективності використання земель Заліщицького аграрного коледжу

9 травня 2016 року

     Згідно наказу ректора Станіслава Ніколаєнка та відповідно до рішення квітневої вченої ради комісією університету на чолі з деканом агробіологічного факультету Віктором Забалуєвим вивчено питання ефективності використання землі ВП НУБіП України “Заліщицький аграрний коледж”.

     Комісія зустрілася з трудовим колективом закладу, провела нараду з адміністрацією, здійснила виїзд на дослідні та інші земельні ділянки, що перебувають у користуванні коледжу. До роботи комісії долучилися сільський голова села Зелений Гай, на території якого знаходиться частина ділянок, Ігор Прокоп та помічник народного депутата України Олега Барни - Роман Шипітка.

     Під час відвідування ділянок голова комісії Віктор Забалуєв, члени комісії завідувач кафедри організації агробізнесу Микола Ільчук та в.о. завідувача кафедри садівництва Борис Мазур надали практичні поради працівникам коледжу щодо підвищення ефективності використання землі. 
     А підсумком роботи комісії стало представлення розроблених науковцями університету основних позицій перспективного плану підвищення ефективності використання землі, обговорених і підтриманих колективом закладу на чолі з директором Володимиром Гловою. Більша увага була прикута до вирішення подальшої долі старого саду, який не підлягає відновленню, а його корчування потребуватиме багато ресурсів.

Олег Єресько,

начальник відділу регіонального розвитку,
дистанційної освіти та заочного навчання

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook