Педагоги Мукачівського аграрного коледжу успішно пройшли атестацію

18 квітня 2016 року

     Згідно наказу Міністерства освіти і науки України в Національному університеті біоресурсів і природокористування України продовжила роботу атестаційна комісія для проведення атестації педагогічних працівників коледжів – відокремлених структурних підрозділів університету.

     18 квітня 2016 року у очно-дистанційному режимі атестувалися педагогічні працівники Мукачівського аграрного коледжу. За наслідками атестації шести педагогічним працівникам встановлено кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії», три викладачі підтвердили вищезазначену кваліфікаційну категорію, один викладач підтвердив педагогічне звання «викладач-методист», одному викладачу присвоєно педагогічне звання «викладач-методист», а ще одному – педагогічне звання «старший викладач».

     Атестаційна комісія МОН України, до складу якої входили працівники Міністерства та НУБіП України, директори інститутів, декани звертала увагу на професійність працівників коледжу, їх рівень та забезпеченість навчально-виховного процесу.

     Головуючий, проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, відзначив позитивні зрушення у здійсненні різних видів діяльності Мукачівського аграрного коледжу, наголосив на подальшому покращенні професійного рівня педагогічних працівників, на необхідності не зупинятися на досягнутому, продовжувати роботу по власному вдосконаленню.


Олег Єресько
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook