Триває профорієнтаційна робота

14 квітня 2016 року
м. Київ

14 квітня 2016 року доценти кафедри методики навчання та управління навчального закладу Василь Ковальчук, Людмила Білан та Ярослав Рудик відвідали спеціалізовану школу № 98 з поглибленим вивченням англійської мови. Виступаючи перед майбутніми випускниками школи, представники кафедри методики навчання та управління навчальними закладами розповіли про перелік спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців у НУБіП України, детально розповіли про спеціальність "Філологія (переклад)", яка може зацікавити випускників школи з поглибленим вивченням англійської мови. А також запросили відвідати університет на День відкритих дверей та відповіли на запитання школярів

Того ж дня зазначений колектив викладачів зустрівся з учнями 10-х та 11-х класів спеціалізованої школи №120 з поглибленим вивченням природничо-математичних наук, що у Деснянському районі м. Києва. Викладачі розповіли про університет, зокрема, зупинилися на широкому діапазоні можливостей, які відкриваються для студентів у стінах НУБіП України, запросили всіх бажаючих відвідати наш навчальний заклад на День університету та відповіли на запитання школярів.


Також відбулася зустріч з представниками педагогічного колективу та адміністрації школи з метою запрошення їх на гуманітарно-педагогічний факультет, який здійснює підготовку фахівців за спеціальностями "Управління навчальним закладом" та "Педагогіка вищої школи".

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook